Rustadmoens KairoVi ønsker alle som følger med på Kairo 
sin hjemmeside en:

Flott og aktiv påske.

****************


 Velkommen til Kairo sin hjemmeside. Jeg har valgt å kalle siden for vital hund. Definisjonen på vital er: Sprek, spenstig og livskraftig. Jeg ønsker å ha hundens brukegenskaper i fokus, men samtidig er jeg ikke i mot utstilling og vil nok prøve meg innenfor det også.  

Jeg har laget en presentasjon av alle hundene jeg har hatt tidligere, med stamtavle og fotos.  Dette er et noe tidkrevende arbeid siden jeg må søke i databaser for å finne opplysninger om alle hundene, derfor er disse sidene bli oppdatert kontinuerlig.

Vil også lage noen album til hver hund. De første hundene mine har jeg ingen eller få digitale bilder, men skal se hva jeg etterhvert får til å fotografere.

Ellers vil jeg skrive litt om hva jeg holder på med og planer jeg har. Kommer også til å legge ut nyttig informasjon om hund og hundehold.Da sier jeg bare 

VELKOMMEN !


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Åge og fru Albertine | Svar 03.03.2013 11.21

Spenende å følge utviklingen til Kairo men steike korr "voksen" han har blitt han er ingen valp lenger

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden