Hverdagsbetraktninger

AHA !!!

Jeg har ofte lurt på hvorfor det er de samme som går i tet på utstilling. Hundene kommer og går, men det er ofte de samme folka.Usikker

Nå har jeg skjønt det. Hundene som går først er jo en divisjon bedre på å presentere seg enn de som kommer hesblesende lengre bak. De har høy manke, strekker hodet så det nesten forlater skulderpartiet og de har fart. Det er såvidt man kan se at de har bein og at disse beina faktisk treffer underlaget, så fort går det. Det hender de går fra trav til passgang og forblir der, men ingen legger merke til det. 

 

Lengre bak kommer gårdshunden min luskende med nesa i bakken for å finne ut hvem som bare forsvant foran han. Og selv om han beholder travet og i følge dommeren er velvinklet både her og der og har jordvinnende bevegelser, så havner han bak  fordi han ikke presenterer seg like bra som de "store gutta" Forvirret 

Men som gårdshund har han jo naturlig nok andre oppgaver. Han skal passe gården, varsle uvedkommede, ta i mot gjester, passe alle bøndene i nabolaget sine kuer og hjelpe til med forefallende gårdsarbeid. Da blir det ikke så mye tid til å trene seg inn i aristokratiet.   Ha ha     

Apropos trening ja.... Sosiale medier er en positiv greie på en måte og no jæv**PIP forb***PIIIP dri**PIIIIIP SENSUR!! på en annen måte, men la meg ta det positive da. Nå som jeg er blitt venn med noen av de proffe på feiser,n, så ser jeg jo også hva de holder på med. Og den ene hemmeligheten etter den andre avsløres på min 15" Pavilion. (for jeg trodde det var hemmelig ) Hemmeligheten heter  tredemølle, og noen ganger heter den ATV er lik All-terrain wehicle. Og i helsikke heller!!  her fiser jeg etter på veiene med min DBS er lik trøsykkelBlinker Og ikke skjelden sliter jeg meg til døde i en vasstung myr eller annet ulendt skogsterreng, som stjeler det ene kiloet etter det andre med mitt dyrebare kroppsfett. Her skriker folk om krig og fred og sånn, om uhjelp og annen hjelp og om Jens Stoltenberg er statsminister eller ikke, mens det gledes i hytt og gevær på feiser,n om fullstendig uvesentlige ting. Jeg gir vel pok**PIIP i om Torill Billing eller Siv-Lillian Furfjord liker Nordic Print...

Hvorfor har ingen fortalt meg dette Sjokkert ??? Jeg kan jo bare sitte å se på at drengen min akselrerer fra energisparende trav til "il tempo gigante" Og for å få hodet opp i ønsket himmelhøyde henger jeg ei dau mus i passende avstand over hodet, akkurat såpass at han må strekke seg etter den. 

Men så tenker jeg meg om.  Det er kanskje sånn at noen skal være gode på en ting, mens andre skal være gode på noe helt annet. Kanskje sykling etter grusveg i norges vakre natur, synet av elgemor med sine kalver i myra og kiloene som forlater kroppen er godt nok. Jeg tror ikke vi bytter ut sånne opplevelser til fordel for motoriserte hjelpemidler.

Gårdshunden min har jo vunnet klassen sin hele tre ganger, riktig nok alene, men like forb****PIIIIIP for siste gang!! - ble han klassevinner. Og i konkurranse med "adelen" pustet han dem lett i nakken til tross for sin manglende pondus i ringen.  

Nei kjære Kairo, du blir nok ingen stjerne annet enn i din eiers hjerte. Men tøst deg med at livet ditt inneholder mer en å reise rundt i by og bygd å innhente heder, ære og anerkjente nikk fra de rette folka. Du får heller nøye deg med de kjærlige blikkene du får av meg. Og så satser vi på at Rema-Reitan skjønte hva han sa, da han uttalte at det enkle ofte er det beste.

Da håper jeg at dere som i det hele tatt gidder å lese dette skjønner at det er ment som et humoristisk kåseri med en god dæsj ironi og en snert alvor. Verken mer eller mindre.  

 

Ha en fin høst  Smiler stort

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Anne | Svar 14.08.2013 16.11

Der ble magemusklene godt trimma, gitt! (y)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden