Hverdagsbetraktninger

Ren hund = tilfreds hund

 

Siden vi flyttet hit til Bergheim har vi ikke hatt dusj eller bademuligheter inne i huset. Vi har laget oss en midlertidig men helt ok løsning i et  rom i fjøset. Der satte vi inn dusjkabinettet fra det gamle badet i 2 etg som er vannskadet og ødelagt. Rommet har både varme og panel på vegger og tak, så det har fungert veldig greit, men jeg har ikke villet tyne Kairo inn i det dusjkabinettet før jeg evt MÅTTE. Nå er dusjen inne i huset ferdig og den har god plass til oss begge. Da han skjønte hva som var i gjære fikk han nesten panikk og spurtet opp lofttraffa fortere enn mygga. Jeg hentet han ned i igjen og inn på badet hvor han prøvde å gjemme seg men forgjeves, inn i dusjen bar det med oss begge to. Han er sånn at han prøver febrilsk og komme seg unna i noen sekunder så kapitullerer han fullstendig og finner seg i hva det enn måtte være, så da vi sto der inne i dusjen og han ble såpet inn og skyllet, så det jaggu ut som han likte det. Men ikke mer enn at når dusjen var unnagjort var han snar å komme seg ut derfra.

 

Han la seg foran ovnen og slikket seg og etter en stund sovnet han der. Mulig det å dusje uten å ville det tar på kreftene men han ble så merkbar tilfreds etterpå, han ble både roligere og trøttere. Han la seg i sofaen og begynte å snorke høylydt. Det kan nok hende at det tok litt på mentalt sett, men jeg velger jaggu å tro at han syntes det var deilig å bli rein og luftig i pelsen. Han er godt inne i røyting nå og etter dusjen forsvant enda mere. Han børstes så og si hver dag og ellers følger vi tips som vi fikk "sørafor" da vi var på NV i sommer så da regner vi med at pelsen kommer fort tilbake. 

 

Jeg hadde lyst å reise ned til Hedmark å stille han i mars, men det passet ikke i forhold til flere ting og uten pels er det vel ikke mye å stille til konkurranse med, så vi har haket av neste utstilling hos Nordenfjeldske i slutten av April.  

 

Vi trener litt på å bli liggende i dekk med tanke på FP, men her må det mer trening til. Hvis jeg snur ryggen til så kommer han snikende, setter seg bak meg og venter på at jeg skal snu meg. Jeg hører han ikke, men jeg ser skyggen av han de dagene sola skinner. rett bak meg kan han sitte lenge men å ligge på avstand ser det ut som han ikke skjønner vitsen med.  Så det er nok mulig jeg må søke assistanse her. 

 

Nå venter vi et nytt familiemedlem i huset, en liten kattefrøken og jeg er spent på hvordan han skal  takle det men han er fortsatt en veldig snill hund som er lydhør når mor "forklarer" ting, så jeg regner med at det skal gå greit.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden