Hverdagsbetraktninger

Årets første utstilling

for vår del, fant sted på Stavsøra hos avdeling Nordenfjeldske i trondheim den 27/4. Kairo er jo egentlig født på denne datoen men har ofisiell fødselsdato den 28, dermed fikk vi han akkurat inn i unghundklassen på siste mulige dag. Han har ikke vært på utstilling siden Juli i fjor, så vi var litt spente på hvordan han ville takle dette. Han er jo blitt eldre og kanskje litt mer "mann" og ville han la seg provosere av andre hannhunder?  Med tidligere erfaringer fra tidligere hunder lå dette i magen men bare en liten stund, Kairo er roligheta sjøl. Han lusket så sindig rundt der sammen med oss og kunne ikke være mindre interessert i verken hunder eller folk. Med unntak av da jeg overleverte han til handleren og gikk fra han...... Da ble han så stressa at han satte seg rett med hver gang han skulle stilles opp.  Heldigvis og som jeg visste så er handleren rutinert, så han tok med seg hunden og gikk noen runder rundt ringen. Kairo klarte å lokalisere hvor jeg var og så ut til å slå seg til ro med det selv om jeg gjemte meg.

 

 

Det var 4 hunder påmeldt i klassen, den ene var langhåret og gikk derfor i egen klasse, så var det en hund dommeren ikke fikk bedømme. Dermed hadde han bare en hund å konkurere mot.  Han ble nr to slått av Ingodds Viper men fikk excelent. Han hadde nok litt lite pels for dagen og dommer Svein E Vagle syntes han var litt løs i front. Siden det er tidlig på året og vi ikke har kommet helt i gang med målretta trening ser vi oss fornøyd med det.  Det hadde vært moro med en CK, men det får vi jobbe med til neste gang.  Det som var hyggelig for meg var flere, også andre oppdrettere syntes Kairo var hunden som viste seg best fram og burde blitt klassevinner. Jeg er subjektivt sett selvsagt helt enig i det, objektivt sett er jeg også enig ;)  Men sånn er det, og dommeren bestemmer. Vi fikk en flott pokal med oss hjem til samlingen og er storfornøyd med det.  Så satser vi på mer pels og muskler til neste gang. 

 

Vi takker Inge Christensen for super fremvisning av Kairo, og Elisabeth Fostad for flotte bilder. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden