Hverdagsbetraktninger

Sommerens aktiviteter

Å totalrestaurere et 100 år gammelt hus samtidig som vi er i full jobb, betyr at vi har ikke tid til å drive med hund sånn som jeg gjerne ønsker. Men noen mål for sommeren har vi likevel satt oss.

 

Med røyting hele våren er forhåpentlig pelsen på plass til midten av Juli, da er det avsatt tid og penger til Norsk Vinner 2014.  Den første utstillinga gikk av stabelen i Trondheim i April og vi får si oss fornøyd med å bli excl 2. Neste utstilling på avd. Helgeland i mai ble avlyst pga for lite påmeldte hunder. Det er ikke mindre enn en tragedie, folk får mene hva de vil om utstilling men hvis ingen deltar, blir det vanskelig å avvikle arrangementer som skal drive inn penger til klubbkassene. Konklusjonen er vel åpenbar.....

 

Vår neste plan er en utholdenhetsprøve i løpet av Juni og muligens utstilling i  Kristiansund. Men så er min dårlige samvittighet lydighetstreningen til ferdselsprøven, vi er ikke spesielt overivrige men jeg syns ikke tiden strekker til og det jeg har av tid går med til kondisjonstrening. Det er ikke en situasjon jeg liker å være i men sånn er ståa. Vi gir likevel ikke opp tanken om å få tatt fp i løpet av året. Sommeren er kanskje kort men høsten er lang i aller værste fall må vi vente til nyåret 2015. Jeg håper å få melde oss på et fp kurs der prøven er avsluttende så vi prøver å følge med på hva som skjer på den fronten. Hvis noen vet noe, så tips meg gjerne.

 

I det daglige er Kairo som alltid, snill og grei mot alt og alle. Nytt er at han har begynt å vakte, han sier høylydt fra om det kommer noen. Det har sine fordeler men jeg vet ikke om jeg er så veldig begeistret. De fleste som kommer, kommer i gode hensikter og syns kanskje det er voldsomt å bli møtt av en svær schæfer med kjeften på vid gap. Vi innser nå at hundegården må få høyere prioritet og ligger nå i planleggingstadiet.  Det må bli en midlertidig gård fordi vi har planlagt en mer permanent i forbindelse med restaurering av fjøset, men vi skal ha ferdig huset først. så en god midlertidig løsning må prioriteres. Vi ser ikke på dette som noe stort problem men det kan jo bli det hvis det får utvikle seg. Når han ikke er løs sammen med oss ute står han i bånd og det er ikke den beste løsningen, det er vi inneforstått med.

 

Men vi har likevel litt å se fram til i løpet av sommeren og vi gleder oss til det. Vi skal nå se om vi ikke får til litt lydighetsrening i løpet av sommeren selv om det ser travelt ut på kalenderen, noen minutter her og noen der, gjør underverk på sikt.

 

Da ønsker vi hundevenner og andre venner en riktig fin sommer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden