Hverdagsbetraktninger

Travel uke

Da har vi lagt bak oss en travel uke med timer i bilen. Først gikk turen til Mo i Rana der norsk schæferhund avd Helgeland arrangerte utholdenhetsprøve. Den består i å sykle 2 mil med hunden innen for en hviss tid. I tillegg tas det en vesentest av hunden og man sjekker at hunden er tilgjengelig og at potene fri for sår i etterkant. Kairo kom inn før maxtid,  fikk dermed bestått og kan nå tittelen AD som betyr står for AusDauer test (Utholdenhetsprøve) 

 

Fredag kveld startet vi turen ned til Kristiansund og avd. Møre og Romsdal, der deltok vi på utstilling i øsende regn men Kairo som er på tur opp i pels hadde bare fordeler av å bli litt våt i pelsen. Han fikk exellent, ble nr 2 i klassen av tre hunder og fikk CK og en hederlig omtale der dommeren ba publikum legge spesielt merke til rygglinja hans. Han fikk også en flott kritikk. Tusen takk til Mehmet Filizek for flott handling og framvisning av Kairo.

 

Nå har jeg meldt oss på neste utstilling på Løten i avd. Hedmark om 2 uker, etter det blir det Norsk Vinner `14,  så det blir spennende å se framover. 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden