Hverdagsbetraktninger

Utstilling Mo i Rana

Den 20 September reiste vi opp til Mo for å stille Kairo på årets siste utstilling. Vi har ikke brukt timesvis til trening så forventningene sto ikke akkurat i taket men vi tenkte at dt kom til å bli alt for lenge til neste utstilling hvis vi ikke  ble med på denne. På den andre siden tenkte vi at shitt happens, vi kan jo om ikke annet støtte opp om aktiviteten og avdelingen. Forrige utstilling i avd Helgeland ble avlyst pga for få påmeldte, noe som vi syns er veldig synd, både for schæfermiljøet og for klubben. Vi hadde en hygelig dag der oppe, stemningen var topp som det pleier å være på Mo, det var påmeldt flotte hunder som det var en fryd å se på.  Før skuet gikk Britt Børsheim lydighet med Zupra`s Melizza og fikk opprykk til klasse 2 med 182 poeng. Gratulere så mye til Britt, Godt jobba!!

 

 

Kairo viste seg flott i ringen som han pleier å gjøre, men han gikk alene i klassen og da blir det ikke helt den store "spruten" men han har utrolig fine bevegelser og mors hundehjerte sprekker nesten av stolthet når han traver inn til visning for dommeren. Utstillingen ble dømt av Johnny Johnsen som Kairo er stilt for 3 ganger før, så vi visste sånn noenlunde hva kritikken ville bli. Men alt kan endres og hundene forandrer seg, han ble selvfølgelig klassevinner og fikk sin excellent men klarte i tillegg å sikre seg enda en CK !!! Han fikk også en kjempekritikk. ( se resultater ). I hannhundklassen ble han slått av tre championer og en unghund men vi må likevel si oss veldig fornøyd med resultatet.  Han har bevist at han har champion kvalitet så da er resten opp til oss.

 

Bir og Bim ble vunnet av NORD CH UCH JV-12 Cito Vom Streithahn, eiet av Bjørn Bye, Kennel Theahagen og Zupra`s Olly, eiet av Odd Inge Christensen og Kennel Zupra. Gratulere til begge !!

 

Til tross for surt regn var stemningen trivelig og det virket som om folk koste seg. I tillegg traff vi igjen Henning og Gry fra kennel Rottenhaller som hadde kjørt hele natta for å avlskåre Kairos halvsøster Bella Zhane av Rottenhaller,som fikk sin kåring uten begrensning, så GRATULERE til kennel Rottenhaller, det blir spennende å se avkom fra henne etterhvert. Etter utstillingen var det K-test og vi Gratulerer Anne Almås med bestått K-test på Filizberg`s Cade, men så gode resultater som det går an å få, Nå er det bare å "peis på" Anne !!

 

På kvelden var det middag på "Mama Rosa" der dommere og utsillere møttes til trivelig samvær og en god middag. Turen hjem gikk greit og en overlykkelig Soffi møtte oss med høye "mjau" i oppkjørselen da vi kom, overlykkelig for å oss igjen, til og med Kairo måtte finne seg i å bli slikket i ansiktet.  Nå er utstillingsesongen over for i år og vi skal bruke resten av hæsten og vinteren til å trene lydighet. 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden