Hverdagsbetraktninger

Skal, skal ikke

Jeg hadde ikke tenkt at 2015 skulle bli et veldig aktivt hundeår, mest fordi jeg skal bytte jobb i mai og er usikker på hva jeg får av tid. Men vi har iallefall begynt å gjøre en innsats for å komme i form . I går var det forhold for å ta ut sykkelen , men i dag ble det skogstur og pga av rein er vi nødt til å bruke bånd. Jeg bruker sele og strikkbånd så har jeg armene fri når jeg går og det funker bra. Da får Kairo dra på litt og jeg må brense, ergo trener vi litt begge to. Å risikere at han jager rein og blir skutt er helt uaktuelt, så bedre føre var..

 

I dag tenkte jeg jo litt på året og de planene vi har, og kanskje burde jeg heller gi på litt nå. Han blir 3 år i april og det kommer alltid nye flotte hunder i bakkant. Noen  vil bruke han i avl og kanskje burde vi bruke året til å vise han fram slik at flere  fatter interesse. Jeg kan bare si med en gang at han kommer ikke til å kunne smykke seg med jeve titler fra det store utland men i praksis betyr ikke det noen ting. Han er den han er og kan tilføre rasen mye bra på eksteriør. Han er mentalt stabil og har ellers både mot nok og arbeidslyst. Han har vist seg på utstilling med gode resultater, gode kritikker og har gjennomført og bestått MH og FA. Hva mer trenger han å bevise? Nå skal han først avlsgodkjennes i mai og forhåpentligvis kåres i løpet av året, kanskje burde vi også bruke året til å reklamere litt for hans gener.

 

Derfor er jeg nå litt i tvil om hva jeg skal gjøre. Neste år er han fire år og forsent er det jo ikke, men toget går og nye lokomotiv kommer bak. Så kanskje man skulle smi mens jernet enda er lunkent. Vi er iallefall i gang med aktiviteter og mosjon, så om det ikke blir mange utstillinger i vår, så skal han se bra ut på de han skal delta på. Jeg har ikke god tid, men det jeg har av tid skal jeg tenke l itt gjennom og evt se hva vi kan delta på, hvis vi skal delta på mer enn det som nå er planlagt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden