Hverdagsbetraktninger

Første utstilling 2015

- gikk av stabelen den 21 mars på Jømna ved Elverum i Hedmark. Dette var en utstilling vi egentlig ikke hadde planlagt men vi hadde flere ærender så vi kjørte nedover og "freista lykken"  Kairo stilte alene i åpen klasse hann, men pga  få hunder i klassene slo dommeren sammen normal og langhår i ringen. Dommeren Christoph Ludwig fra tyskland har dømt i Norge før men Kairo har ikke stilt for han. Resultatet ble exellent og som eneste hund i klassen ble han også klassevinner men den tyske dommeren skrøt ikke hemningsløst på åpen kritikk. Han syns det manglet noe på både på vinkler, manke og kjønnspreg. Det merkelige er jo at nettopp dette er positivt fremhevet hos norske dommere...??? men jeg kjenner igjen noe av det samme fra den tyske dommeren på Norsk vinner 2014, ergo kan vi la være å stille for tyske dommere. Min kusine Runa har en helt spesiell evne til å nyansere ting for som hun sier:

 

"Vi vet jo at vi er utmerkede mennesker, men utsatt for en eksteriørdommer, tysk eller ikke, hadde sikkert en pirkete en  funnet noe småfeil på oss også - det rokker jo ikke ved det faktum at vi er utmerkede mennesker, kjære kusine. Kairo lever sikker helt uanfektet av kritikken"! 


Og jammen har hun ikke rett i det også. Kanskje er jeg misfornøyd uten grunn, for alt i alt har Kairo fått gode kritikker. Det positive med turen er at avdeling Hedmark er ei blid avdeling å komme til, folk er hjelpsomme, imøtekommende, blide og hyggelige.  Vi fikk også  anledning til å handle hundeutstyr og og klær til utrolige priser fra et konkurssalg på området, Gappay vinterjakke til 200 kr  og vest til 150 kr !! Det kunne jeg ikke la gå fra meg, at i alt ble det en fin tur.

Vi takker Tore Danielsen  fra kennel Yobaro for flott framvisning og oppstilling av Kairo. Takk til avdelingen for flott  gjennomført arrangement. Vel hjemme slokna Kairo i senga si og der sover han enda med unntak av korte ærender for å ivareta basale behov. Nå faller underpelsen av så vi skal i gang med børsting og børsting og børsting. Kanskje går arrangementet i Trondheim i april ut pga det, vi får se hvor mye pels som blir igjen men i Mai er det på,n igjen på Mo. Da sier vi det sånn at vi har furta lenge nok, nå skal vi ha en herlig frisøndag med fritt løp i hagen og testing av nye leker, så basker vi på igjen til uka med nye turer, til fots eller på sykkel.  

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Sissel | Svar 15.07.2015 15.58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden