Hverdagsbetraktninger

Status

I går hadde Kairo helt fri fra trening og i dag var det merkbart at fridagen har gjort ham godt. Styrketreningen begynner å vise resultater og jeg liker det jeg ser. Mer matlyst gir mer energi, mer styrke og mer muskler. Avslutningsvis tar vi som regel ei lydighetsøkt og vi har hatt fokus på fri ved fot, sakte, normal og springmarsj, alt funker (her hjemme).

Etter helga tenker jeg å dra andre steder å trene. Man skulle kanskje tro at Kairo er en hund som tapper seg med fysisk trening før lydighet men det går utrolig bra, vi trener ikke lydighet lenge av gangen så han er fokusert den tiden vi holder på. I dag har vi trent på dekk å bli liggende mens jeg får fra han, han har enda ikke reist seg. FANTASTISK!! Jeg har ikke utfordret han lengre enn et halvt minutt men det virker ikke som han har tenkt å rikke seg. Et skritt nærmere....

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden