Hverdagsbetraktninger

Enyo

Av og til har jeg dager som er tunge av savn etter Enyo. I dag er en sånn dag....

Jeg skulle glede meg over Kairo og til han kommer, og det gjør jeg. Men jeg tenker hele tia på Enyo, og at han skulle vært her  sammen med oss. Det skal ikke kunne gå an at en så livsglad hund som Enyo, bare dør i løpet av noen få timer. Det er ikke rettferdig.

Jeg savner han så forferdelig av og til og det er så grusomt tungt. At man skal kunne sørge så tungt over en hund ?! Men det gjør jeg. Enyo - min aller beste venn. Så godt vi hadde det sammen. Alle turene på hytta, i skogen, på fjellet og på jordene.  Han ga så mye av seg selv til den som ville ta i mot. 

Alle treningstundene som han gjorde til en ren lykkerus hver gang fordi han lærte så fort og alltid var så "med"  Han ville alltid mer. Og den fine tendensen han viste i sporet sist høst da vi trente på skogspor. Han hadde en enorm arbeidslyst og arbeidsglede.  Han var umulig å ikke legge merke til. Vakker, stolt, og så veldig til stede.

Herregud !! -som jeg savner han....

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden