Hverdagsbetraktninger

Hus og hage eller hund

Da har høst, jul og vinter kommet og er i ferd med å gå over til vår. Jeg har vært litt i tenkeboksen og er vel der fortsatt. Hvor mye skal jeg satse på hund og hvor mye tar hus og hage av tiden ? Jeg har prøvd metoden med positive og negative sider ved begge valg. Det positive med hund er jo at vi kjenner halve schæfernorge, så uansett hvor vi drar treffer vi kjentfolk. Om vi ikke kjenner de så godt så vet vi iallefall hvem mange er. Delta på kurs, trening og konkurranser holder både oss og hunden aktiv. De negative sidene er selvfølgelig mye arbeid og til hvilken nytte. Hvilke ambisjoner er det realistisk å ha? Jeg vet at det handler om tre ting, vilje, prioritering og penger og for en gangs skyld så handler det ikke om penger, likevel er det et par ting jeg veldig gjerne ville ha oppnådd før jeg gir meg. Kairo blir 4 år i april og noen ganger tenker jeg at toget er gått. Jeg bor i et fuglehunddistrikt og ingen holder på med schæferhundaktiviteter. Jeg kunne saktens dradd i gang noe men jeg har ingen mulighet til å følge det opp. Nå står vi foran en ny sesong, skal/skal ikke. Jeg har ikke maktet å tatt fp enda men jeg har brukt en uanstendig høy sum på et fòr som har gjort underverker med pelsen, som mest sannsynlig faller av likevel i løpet av våren. Kairo har utviklet seg og fått mer kraft og er virkelig blitt en flott hund så det er ikke det. Det er vel mer et spm om vi kommer særlig lengre.

 

Nå høres jeg veldig sutrete ut og er nok sikkert det også. Men akkurat nå trenger jeg litt motivasjon til å planlegge noe som helst utover våren. Vi har trent lydighet i vinter men ikke så mye og organisert som vi trenger. Nå går vi mot lysere tider og lengre dager, forhåpentligvis skjer det noe oppi hodet mitt iløpet av våren. En annen ting er kanskje å tenke at det er helt greit å gå over til fulltids familiehund. Et liv som slett ikke trenger å bli dårlig på noen måte. Så lenge man kommer seg ut og er frisk så er vel det like greit som noe annet.

 

Det ligger ikke til min natur å se veldig mørkt på ting særlig lenge, mest sannsynlig ser jeg det anderledes når krokusen titter fram. Men som sagt jeg trenger motivasjon og jeg er i tenkebokse, så får vi se. Akkurat nå vegrer jeg meg litt for å planlegge noe utover våren, kanskje burde jeg bare slutte å tenke og bare hoppe rett ut i det.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden