Hverdagsbetraktninger

Det ble satsing

Vi tar et år til og har to mål: Gjennomføre ferdselsprøve med bestått, og få et CERT på utstilling. Kairo har flere CK, nå må jaggu turen være hans snart. Det betyr at vi må trene og stille. Utstillingsesongen i fjor avsluttes med excellent og en tredjeplass men ingen CK, så det går opp og ned i utstillingsverdenen men han har utviklet seg og blitt kraftigere så jeg har et håp. Nå er vi i full gang med lydighetstrening og jobber systematisk og målrettet for ferdselsprøven.

Vi trener på ett moment i uka. Uke 1 trente vi lineføring og fri ved fot med tempoforandring, den syns jeg sitter bra nå. Uke 2 trente vi innkalling med innsitt foran, Den sitter ikke 100% så vi tar en pause fra øvelsen og prøver igjen mot slutten av uka. I uke 3 som starter i morgen har jeg tenkt å trene på dekk og bli, utfordingen her er nok å bli.

Vi har også trent i en ridehall, det er Ytre Namdal hundeklubb som bruker hallen til fellestreninger en kveld i uka, og vi dro dit både for miljøtreningen sin del og  for å trene andre steder enn hjemme. Ryktet sier de skal ha en Bronsemerkeprøve i vår, kansje vi blir så god at vi deltar på den. I utgangspunktet er alle øvelsene i bronsemerket på begynt og til en viss grad lært, men det må nok endel trening til enda. Hvor stor sjangsen er for at han dekker i to minutter får vi se mot slutten av uka :)

Jeg holder fortsatt på å trene alene, men motivasjonen er stigende nå som vi har et mål og det er arti med fremgang.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden