Hverdagsbetraktninger

Kairo har kommet hjem.

Da er kairo endelig kommet hjem. Vi kjørte ned til Elverum og hentet han sist helg. Jeg syns litt synd på mamman hans som mistet så mange bebiser på en gang. Og jeg syntes også synd på lille Kairo som skrek hjerteskjærende de første timene i bilen. Det hjalp lite å ha han på fanget. Vi stoppet på Tiur kro i østerdalen, så han fikk lufte seg litt og hilse på Yrja som vi hadde med oss på turen.


Etter det gjorde vi et nytt forsøk på å ha han i transportburet som vi hadde med, da roet han seg fortere. Han sov litt innimellom, men klynket endel når han var våken. Vi stoppet ofte så han fikk strekke på seg og det hjalp å ha Yrja med. 


Etter ei natt på hotell startet vi siste etappe hjem til Brønnøysund med at jeg satt bak sammen med han. Da fikk han gå ut og inn av buret som han ville, men han sov for det meste nesten hele veien hjem. Vel hjemme har han nå etter to dager slått seg til ro. Han er  rolig og snill. Han hører etter og  gir signaler når han vil gjøre fra seg.

Jeg hadde nok stålsatt meg på en mye mer aktiv valp, men han har en fin balanse mellom aktivitet og hvile. 

 

Han har begynt å fått særegne vaner som f eksempel kos etter mat. Da kommer han og vil sitte i fanget mens han klynker godlyder. Og han liker å ligge på skobrettet i gangen. Han har ikke i mot å la seg håndtere og sjarmerer alle som har hilst på han.
 

Han spiser godt og drikker, og jeg syns nesten han har vokst enda mer siden vi hentet han lørdag.  Yrja har hjulpet litt til med oppdragelse, med å si fra hvis han går over streken, men hun har ikke "tatt han" og han hører etter når hun sier at nok er nok.  han har litt kløe i tennene og vil bite på ting, men stopper når vi sier NEI. Han har nok ikke lært betydningen enda, men han får mye ros når han stopper. Som regel  får han da noen av sine egne leker som han kan tygge på.
 

Kairo er en snill og trivelig valp som det er en glede å ha i hus. Han er blitt en skikkelig gogutt, og han er nok mor sin hjerteknuser allerede.
Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden