Hverdagsbetraktninger

Kairo og jeg...

Da har det gått 3 uker siden vi kom hjem med Kairo. Ukene har gått kjempefort. Han har vokst og blitt over 11 kg.  Han har knyttet seg veldig til meg, og kan noen ganger bli urolig når jeg går ut av rommet.  Jeg lurer på om det er helt bra ? 

 

Ellers så sover han fortsatt på soverommet vårt.  Vi prøvde å ha han nede ei natt alene med det resultat at det ble mer eller mindre våkennatt på meg. Med feriegjester i huset besluttet jeg å vente med tilvenningen til det er bare vi. Nå sover han si egen seng ved siden av  matmor, og alle sover godt hele natta. Og der sover han godt.

 

Han har fått møte hester, hunder, kuer og et rådyr.  Møtet med rådyret skremte dem begge.  Kairo la på løp fra meg så langt at avstanden ble skummel. Da kom han tilbake igjen i full fart.  Rådyret forsvant inn i skogen. Hester og kuer er ålreite dyr, så lenge han slipper å komme helt nær dem. Andre hunder er derimot stor stas. Hvis de er litt voldsomme, er han flink å vise dempende signaler.  Han er veldig fin i møte med mennesker, både voksne og barn.

 

Han liker å bruke nesen sin, og vi har lagt flere spor samt at vi sprer litt godbiter rundt på plenen som han får lete etter. Tyggebein pleier han å gjemme eller grave ned.  Senere kan han grave de opp igjen og gjemme dem på et nytt sted.  Han han holder seg  rundt huset, men gjemmer seg når han skal gjøre fra seg. Ellers er han  sammen med oss når vi er ute. Han står ikke i bånd, så vi må følge med han hele tiden. men siden han ikke er så veldig nysgjerrig på den store verden og har nok spenning med hagen og området rundt huset, går det bare bra. Han er ikke så glad i å kjøre bil, men roer seg etter en liten stund. Det har blitt noe bedre, men det er endel uling i starten. Han er heller ikke så glad i å bli stengt inne i bur, men aksepterer det til slutt. Han liker å være i nærheten av oss, og føler seg nok litt avvist og ekskludert i buret.  Når han blir trøtt vil han aller helst sovne ved siden av mor i sofaen.....

 

Kairo virker å være en veldig hengiven hund som er glad i kos og lek. Han var litt " tam" første uken, men har kommet seg betraktelig, og er nå kvikk og aktiv når han ikke sover. 

Litt mer rampete har han blitt, men ikke mer enn hva man kan forvente av en valp.  Og ikke værre enn at det går an å snakke han fra det hvis han gjør noe han ikke får lov til.  Litt bortskjemt er han nok blitt, men mor sitt hundehjerte er så bløtt at det nesten smelter av blikket hun får av og til.


Kairo er en ordentlig hjerteknuser.  Han har nok savnet mamman og søskene sine den første tiden, men nå ser det ut som han har begynt å tilpasse seg sin nye tilværelse.  Jeg er veldig glad for at nettopp han kom til nettopp meg...

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden