Hverdagsbetraktninger

Kairo skal bli pappa

Vi har visst det en stund, men nå kan vi offentliggjøre det, Kairo skal i avl. Han skal bli pappa til kennel Alfarheims C- kull. Parringen skal foregå i månedskiftet juli/august og går alt som det skal ventes det valper i begynnelsen av oktober. Vi synes dette er kjempespennende og håper på flere friske og vitale valper. Dette blir nok første gang både for Kairo og Mille, som skal bli den vordrende mor.

 

Vi både syns å tror at Kairo har mye bra å tilføre rasen. Han har en HD- indeks på over 118, ikke mange slår den i dag. Han er fast og stram i kroppen uten å virke "tung" Han er rask og spenstig med høy fart når han setter ette noe, og han har et stødig trav. Han lydhør, rolig når han skal, og ivrig når han skal. Vi har ikke sett tegn til aggressjon, ikke engang overfor andre hannhunder, men han forsvarer reviret sitt og viser tydelig irritasjon over hanhunder som markerer på hans "eiendom". Han har vist stort talent i spor og bruker nesen sin godt og konsentrert.  Han har fin framdrift i sporet og viser lærevilje. Vi trener lydighet også, men lange økter uten at det skjer noe morsomt blir fort kjedelig.

Som familiehund er Kairo den beste hunden jeg noen gang har hatt. Han fungerer utmerket på så mange områder. Det er ikke noe problem å ha han med seg til folk, eller ut på reise. Vi håper og tror at dette blir valper med både god mentalitet og helse. Begge hundene er friske dyr med solid HD indeks, der kommer  fra sterke linjer med gode hunder. Vi syns det er såpass stas at vi vil nok lage en egen side til valpekullet her, men vi venter til vi ser om det blir noe av først. Mye kan skje og ikke alt er en selvfølge. Men vi satser på at det kommer opp en ny fane her på sia når det nærmer seg oktober.

Ønsker du valp etter Rustadmoens Kairo og Gildevangens Perle (Mille), er det bareå ta kontakt med kennel Alfarheim.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden