Hverdagsbetraktninger

GOD JUL

Da nærmer vi oss slutten på 2016. Resultatmessig ikke noe godt år for oss. I det vi nærmet oss å starten på ferdselsprøven, ble Kairo syk, og det varte og rakk hele sommeren. I ringen har han fått teken på egne dommeravgjørelser, så resultatløs der også og det tok mye av motivasjonen, det skal jeg inrømme. Hjemme derimot er ingenting forandret, snill som dagen er lang, tålmodig, hengiven, leken og lojal på alle måter.

 

Vi har hatt oss noen turer i skog og fjell i høst og han har nå god erfaring i å sove under åpen himmel, friluftsliv er noe han trives godt med.Til våren blir det nok kløv, så han får jobbe litt han også. Hjemme på gården går han stort sett løs, han holder seg alltid i ro og trives best sammen med oss ser det ut som. Hvis det ikke skjer noe, legger han seg ned og venter. Han stikker aldri av og nå som nabotispa har flyttet, besøker han ikke henne heller.

 

Hva som skjer i 2017 er enda uklart. Vi har sikret oss såpass mye arbeid med huset, at jeg er usikker på hvor mye jeg får tid til konkurranser. Vi har forespørsler om avl, så det kan jo hende det skjer noe på den fronten. Vi har også avtalt med  Marita fra Kennel Rosendalskogen at vi skal trene litt sammen og ta FP til  våren/sommeren. Dette håper jeg vi kommer i gang med sånn over jul når det begyner å bli lysere. Vi har ingen planer om utstilling i 2017 men kanskje det blir noe innen bruks, vi får se hva vi har tid til. Nå er det mørketid og juleferie. Så det blir rolige tider noen uker framover.

 

Vi trives fortsatt godt sammen med Kairo, han er fortsatt en trivelig hund. Han er ikke så veldig sosial med fremmede, mest opptatt av flokken sin ( Han har tatt Per Fuggeli på ordet) Det er imidlertid sånn det skal være syns jeg. Han har "overlevd" ei helg på kennel, noe som ble en ny erfaring for han, men han taklet det helt fint. Han viste at han er lydig og grei å snakke til. Han kom når kenneleieren ropte på han, hver gang. Han var ikke frampå for å bråke med de andre hundene og han var stille. Jeg tror det var en grei erfaring for han og da vet vi at han kan være der en annen gang ved behov.

 

Da ønsker vi med dette hundevenner og lesere i hele Norge en riktig god jul og Lykke til i 2017.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden