Hverdagsbetraktninger

Frisk luft gir plass til nye tanker-

I dag har Kairo og jeg vært på en av våre ekspedisjoner. Vi har trasket gjennom asfaltert fylkesveg, kommunal grusveg, skogsvei, skog, mark og jorder. Jeg liker best variert underlag og skiftninger i miljøet. men iregnet kunne jeg vært foruten. Når jeg går der i timesvis med Kairo og mine egne tanker som eneste selskap, er det som om den friske lufta frigjør plass i hjernen. Fastlåste tanker sklir ut og nye tanker og idèer kommer inn.

Her om dagen sa jeg vist nok at vi var ferdig med konkurranselivet, og husker jeg ikke feil så mente jeg det også. Da..... Nå er jeg ikke så sikker, for jeg har fått idèer om hvordan jeg kan løse ting på egen hånd. Ikke at jeg har store planer, jeg kjenner meg selv godt nok til være tilbakeholden med det,men jeg har tanker. 

Jeg har vokst opp med hunder i senga fra jeg ble født, fikk min første NKK registrerte hund i 1980 og hatt en schæferhund ved min side, 27 år i strekk....

Så når jeg bare gidder å lytte til meg selv, kan det fort komme moe fornuftig ut av det. Med det i bakhodet tenkte jeg at jeg må da kunne finne en løsning, og den har jeg nå funnet. Det er mulig jeg trenger noe hjelp, men grunnlaget for vårens arbeid skal jeg klare å legge på egen hånd. Noe erfaring må jeg jo ha erværvet meg iløpet av disse årene.

Men jeg har to konkrete ting jeg må gjøre i vår, resultatet av disse får mye å si for fortsettelsen, om ikke alt. Går det vår veg her, er det mulig jeg kan befinne meg enten på utstilling og eller i bruks. Vi har hatt to rolige måneder pga mørketid og korte dager, men nå begynner vi å våkne til liv.

 

Og sist men ikke minst, så har jeg verdens beste hund, hvorfor skulle jeg ikke kunne lykkes??

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden