Hverdagsbetraktninger

Takk Fredrik Steen

Nå er sommeren så godt som gått og vi har vært stille herfra. Vi har vel ikke akkurat hatt de store begivenhetene å snakke om. Det har vært reise, det har vært mye aktiviteter hjemme og det har vært rolig. I mellomtiden må jeg innrømme at jeg ikke har kunnet hoste opp et snev av motivasjon noe sted, til noe annet enn å bare kose meg med hunden min og nyte sommer og ferie, og det har vi jaggu gjort.

 

Her om dagen fikk jeg tilsendt en videosnutt fra en av minne schæferhundevenner. Det var en snutt der Fredrik Steen gir tre korte tips til de som har hunder som er "lite besvälig". Jeg kan ikke skryte på meg å ha en besvälig hund, men likevel syntes jeg tipsene var gode og absolutt relevante for meg også. 

  1.  Om hunden din har en dårlig egenskap, fokusere på de andre gode.
  2. Hvis du skal trene bort en problemegenskap, ikke tren i flere måneder, hvis metoden ikke fungerer med en gang, bytt metode
  3. Er problemet noe du og din hund kan leve med

Hunden min har ETT besvär, eller  kanskje jeg har det.... Uansett, å ha en schæfer med bare ett "besvärlig beteende", er ikke alle forundt. Jeg har hatt andre schæferhunder med MANGE...

Det kan hende vi må jobbe litt med det eller gjøre som Steen sier, leve med det. Begge deler er fult mulig. Så hvorfor tenke så mye på den ene tingen, når alt det andre er  supert?

Den beste egenskapen Kairo har er at han fotfølger meg, det gjør hundelivet så enkelt. Om det da er en eneste egenskap hos han jeg kunne vært foruten, så veier alle hans andre egenskaper opp for det. 

Ikke bråker han, ikke stikker han av, ikke bråker han med andre hunder, ikke prøver han å knekke støtdemperne på bilen hvis noen går forbi og ikke biter han folk..eller dyr. Han holder seg hjemme og er stort sett alltid løs. Han kommer på innkalling og er generelt veldig lydig. 

Jeg vet at hvis alle hadde visst hvordan det er å leve sammen med en hund som Kairo, ville samtlige blitt grønn av misunnelse. Så takk Fredrik Steen for at du minte meg på hvilken stjerne jeg har.

 

Ha en fin høst,alt det beste for alleog deres firebeinte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden