Hverdagsbetraktninger

Beste valp på sin første utstilling


Han skulle egentlig bare være en familiehund som jeg kunne trene å ha det gøy sammen med. Så da jeg meldte han på utstilling i klassen 4-6 mnd hadde jeg ingen forventinger. 

Da jeg valgte han så jeg at han hadde flotte bevegelser, men det var vesenet som gjorde utslaget. Og en magefølelse og selvfølgelig hjertet.

Så går han hen og gjør reint bord på sin første utstilling. Enda han ikke er en "typisk utstillingshund" Dommer Liv Evjen ønsket veldig gjerne å se han videre, og sa at var et godt eksempel for framtiden.

Han fikk ikke særlig mye konkurranse i klassen. Han vant over en hund.  Hunden han gikk mot i beste hann, kunne ikke bedømmes, dermed vant han den også. Til slitt dro han det siste strået i klassen beste valp. Likevel ser vi på dette som en stor seier. Dommeren var svært begeistret og ønsket at jeg fulgte denne valpen opp. 

Kritikk:

 Middels stor, middels kraftig, meget god type,meget god linjeføring, meget godt hode, noe lyse øyne ( fikk sola midt i fjeset.) God hals og rygglinje, godt kryss. Godt vinklet foran, meget godt vinklet bak. Rett front,korrekt forfra og bakfra. meget gode bevegelser. Velholdt, trivelig temperament


Gratulere også til Tove Hestmark og Ulvebos Bonita som ble beste tispevalp.

Dette var faktisk ganske gøy.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden