Hverdagsbetraktninger

Kairo friskmeldt

Da har Kairo vært hos Martin Kaldahl i Grong og tatt stingene, og nå er han friskmeldt. Vi har feiret med en laaaaang tur i skogen, og han fikk løpe fritt og kose seg. Bildet er tatt med mobil og er noe uklart, men viser iallefall en dypt sovende Kairo på bordet. Såret har grodd fint og skal ikke gjøres noe mer med. 


Kairo er en drøm å ha med seg til vetrinær ( også..) Han er vennlig mot de andre hundene, rolig og grei. Ha la seg ned på gulvet, lå og så på valper og hunder som kom og gikk, mens halen viftet svakt fra side til side. Vi måtte vente i en og en halv time pga en operasjon, men det gikk bare fint.


Stingene tok bare et øyeblikk å fjerne. Og mens han lå der klippet vi klørne med det samme. Vanligvis klipper jeg de selv, men pga tilstanden hans den siste måneden har det ikke blitt gjort, og de var blitt ganske lange.  Greit å få de nedklipt igjen uten at han merket det.


I dag måtte vi klippe i stykker "lampeskjermen" for å få halsbåndet ut av det. Kairo har brukt skjermen kun om natta og ellers de korte stundene han har måttet være alene. Han har vært kjempeflink å ikke røre såret eller stingene. Når han har gjort forsøk på å slikke seg, har jeg bare sagt NEI, så sluttet han. Etterhvert brydde han seg lite om såret. Men pelsen som vokser ut igjen har klådd noe, og da løfter han bakfoten og klør seg, luringen...


Han vokste lite hele Oktober måned, noe som nok skyldtes situasjonen har var i, men nå har han vokst så jeg ser det fra dag til dag nesten. Han spiser vanlig mat igjen og får nå vanlige posjoner. Og gjett om det satte fart i veksten. Han var 25 kg på det tynneste, men har nå gått opp 3 kg siden operasjonen. Så han kommer nok sterkt tilbake.


Humøret er på topp. Og han er skikkelig leken etter å ha tatt det veldig med ro i en måned. Han har nå passert 6 mnd, og begynner å nærme seg alderen da mye blir skummelt. I dag fikk han øye på en stein utpå myra som var hvit av snø og syntes godt der den sto. Han stoppet brått Blinker og snudde seg mot meg.  ForvirretJeg fortsatte bare mot steinen og lot som ingenting. Han reiste litt bust, Sint men nysgjerrigheten var stor nok til at han måtte sjekke det, Vinker så han gikk mot den og undersøkte hva det var. Smiler
 stort 


Det forteller meg flere ting:

Han observerer evt "farer", han reagerer riktig, undersøker hva det er og avreagerer. Akkurat sånn som mor liker Liker


Nå skal vi ta igjen litt tapt tid i forhold til trening, både når det gjelder fysisk, kondisjon og lydighet. Han er noe "overloaded" og vil gjerne  finne på fark. Da er det på tide med litt jobbing, så hodet får den stimuli han trenger.  Ellers er han like herlig som han alltid har vært.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden