Hverdagsbetraktninger

9 mnd i dag

I dag er Kairo 9 mnd. Ikke noen stor dag akkurat, men jeg vil lkevel markere dagen med å beskrive hans personlighet. Noen sier at hunder utvikler personlighet, og at alle valper er valper. Det kan godt hende det er sånn, men Kairo er spesiell på noen områder likevel.

Hver morgen kommer han inn på soverommet, når han og mor er alene i huset. Først sjekker han at det bare er mor igjen i senga ved å gå rundt senga og snuse et par ganger. Når han har forsikret seg om at det ikke er flere der hopper han opp. Mor er jo så forbannet blaut i hjertet, så ho later som ho sover og sier ingenting. Etter en liten stund legger han seg tett inntil og så begynner han å "prate". Helt til jeg klør han på magen. Da prater han enda mer, og vi har lange samtaler der i senga  om mårran. Når han er ferdig å prate står vi opp og starter dagen. I følge oppdretteren har han "pratet" siden han var bitte liten. Og det gjør han altså fortsatt.

 

Så har han en annen artig ting ved seg. Når vi går ut for å leke, må han få leke med Kongen først alene. Han tar tak i enden av snora og drar den etter seg, kaster den i lufta og kaster den bortover. Henter den og gjør det samme igjen. Helt til han vil at vi skal kaste. Men aller først må han leke "fra seg" med ballen. 

 

Vi har hatt lite snø i vinter. Sp godt som ingen ting. Da vi kom til Bergheim som ligger innerst i Follafjorden i Nord trøndelag, der vi har kjøpt gård, var det forrige gang kommet over halvmetern med snø.  Det syntes han var usedvanlig spennende og morsomt. Han jompa rundt i snøen helt fra seg av fryd. Han hylte og pistret mens han byksa fram og tilbake i så mye snø at han knapt klarte å komme seg framover. Men han hadde det ustyrtelig morsomt.

 

Så på tross av sin unge alder har han allerede begynt å få sine særegenheter. En ting er iallefall sikkert. Han er en glad og morsom hund som ikke har opplevd noe negativt i sitt liv som valp. Han har full tillit til alle  mennesker og dyr, og han koser seg stort med alt livet har å by på og som er gøy.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:28

God Sommer Heidi

...
20.09 | 18:32

Heia Jenta. Er inponert over "ståpå" viljen din. HAr aldri vært noen utstillingsmann, men skjønner at det er litt viktig for DEG. Lykke til videre.

...
29.07 | 13:26

Åsgeir har vært autorisert siden 1989 så han har noen års erfaring... Bertil har også holdt på i mange år.. og kanskje like viktig... begge er HUNDEFOLK!!

...
15.07 | 15:58

Så fin side du har! Humret godt av din beskrivelse av Sølen og takker gudene for at vi ikke tok helt livet av deg. :) :)

...
Du liker denne siden